Апарати за измерване на кръвно налягане

Апаратите за кръвно налягане Tensoval са безопасни и лесни за употреба, и в същото време осигуряват висока степен на точност при измерване. Каква е Вашата полза - независимо от това дали сте у дома или навън, млад или възрастен, един или двама потребители: Tensoval предлага идеалното решение за всеки и допринася за оптимизирания контрол на кръвното Ви налягане в обичайна за Вас обстановка.

Редовните и надеждни проверки на кръвното налягане са важни в случай на рискови фактори, като например сърдечно-съдови заболявания.

 

Апарати за кръвно налягане за ръка

Асортиментът от апарати за кръвното налягане на HARTMANN включва три апарата за горната част на ръката: Tensoval® Duo Control, Tensoval® Comfort и Tensoval® Classic. Благодарение на нашата иновативна технология ние гарантираме точни и надеждни резултати от измерванията.

Повече информация за апаратите за кръвно налягане за ръка

Апарати за кръвно налягане за китка

Ако желаете да проверявате своите жизнени показатели с цел предотвратяване на сърдечно-съдови проблеми, дори и по време на път, апаратът за китка Tensoval® Mobil е правилният избор. Благодарение на компактния си размер и удобната за съхранение кутия, ще Ви бъде лесно да го вземете с Вас, където и да отивате.

Повече информация за апаратите за китка